dilluns, 16 d’abril del 2012

Hi havia una vegada...

Dissabte a la nit Les ganxetes del Portia per fi vam poder sortir a fer la nostra guerrilla. Potser vam triar mal lloc (la plaça més cèntrica i intocable de Reus: Plaça del General Prim o potser vam cridar massa o simplement vam anar a petar amb els urbanos més antipàtics del món. El cas és que la segona guerrilla només va durar unes hores: de 2 a 9 del matí! Diumenge aquest era l'aspecte de la plaça:
   Després que passés el servei de neteja de la ciutat (cal dir que aquesta parelleta tractaven amb molta cura la nostra feina). Però el fotògraf matiner ens ha explicat que tal i com ho treien ho llençaven a la brossa... : (
Sort que comptem amb unes fotògrafes de primera que van immortalitzar aquella nit tan divertida!
La Coia va fer aquestes monades
Estem segures que els nens i les nenes que cada dia es gronxen en aquestes cadenes haurien xalat un munt de veure-les així! A més no s'haurien congelat les mans! Ara segur que es constipen, eh senyor urbano?
Ens jugàvem la vida a cada pilona!
Però el resultat va ser xulíssim!
Aquesta era la meva
Amb etiqueta i tot!
Vam treballar de valent


Fí de la festa: Els sheriffs ens van enxampar in fraganti!
Aquí les delinqüents
Aaaaaiii...
Divendres dia 20, però vam ser portada al Diari de Tarragona!

 i a Rac1 també van parlar de nosaltres


dilluns, 9 d’abril del 2012

Gamba natura


Preparant el curs d'amigurumis que farem a Tecletes aquesta setmana, em vaig comprar una troca de fil natura de Dmc de color corall (no sabia què en faria, però el color m'atreia moltíssim). I és que Dmc col·laborarà amb nosaltres al taller amb el seu fil de cotó, ideal per fer amigurumis i amb uns colors rexulos!
 I aquí teniu el resultat!
Si voleu aprendre a fer amigurumis i a passar una bona estona no dubteu pas i apunteu-vos!
Ah! I si us fa cosa això d'apuntar-vos a un curs DIY, llegiu, que riureu.