divendres, 14 de setembre del 2012

La Pastoreta

Ja sabeu que formo part de les Ganxetes del Pòrtia, a partir de tot l'alderull amb la nostra darrera guerrilla, l'Ajuntament de Reus es va posar en contacte amb nosaltres per a encarregar-nos el cartell de la Festa Major de Misericòrdia.  Doncs aquí teniu la meva aportació al cartell: La Pastoreta! 


N'estic tan orgullosa... La forma del cap tan rodoneta la vaig fer seguint les instruccions d'aquí (un tutorial fantàstic per fer esferes matemàticament perfectes). La resta va ser sense patró, a partir del dibuix i  inspirant-me en la idea d'aquesta caputxeta, va ser qüestió d'anar fent i desfent, fins a trobar la forma desitjada. La combinació tan encertada de colors va ser cosa de Les Ganxetes, perquè me n'anava de la bola... Del davantalet i del mocador al cap se'n va encarregar la meva mare, jo de costura no en tinc ni idea, i el bastó me'l va fer el meu tiet Fanti amb filferro (només el vaig folrar). 
L'altra aportació va ser l'antifaç de l'ovella de la Rita, tot i que jo no acabava de veure-ho clar això de disfressar al pobre corderet, Les Ganxetes m'hi van obligar , i la veritat és que ha estat tot un encert l'ovelleta ganxeta!

Va ser ben bé un treball en equip, de fet, com tot el cartell:
I és que és una sensació ben agradable trobar cartells, programes i postals per tota la ciutat amb els nostres ninotets...aiiiiiiix!

Les fotografies taaan rexules, d'en Carles Fargas

REEDICIÓ: EXCLUSIVA!

Acabem de rebre l'anunci de la Festa Major, fet en stop motion per els Juandesafinado produccions: