dijous, 25 d’abril del 2013

Sant Jordi!

La diada de Sant Jordi enguany va ser molt emocionant: Per una banda m'estrenava al diari, i per l'altra, les Ganxetes del Pòrtia fèiem la nostra primera guerrilla diürna: 
Fotografia: Laia Solanellas

La nostra intenció era omplir el jardinet de roses, com les Urban Knitting Bilbao, que per Sant Valentí van plantar cors.  Però quan faltaven un parell de setmanes per Sant Jordi i inspeccionant la zona, vam veure clar que hi havia d'anar un drac! I au, a repartir-nos feina: El cos l'Assun, la Maria i la Montse T, i el cap per a mi! I la Ginesta i la Rita, seguirien fent roses i més roses!
A casa, em vaig inspirar amb un coixí del sofà i vaig començar a fer cadeneta sense saber ben bé què sortiria, i fent i desfent...
 No m'acabava de convèncer el cap (em recordava massa a Fuyur) ni la llengua. La solució era fàcil: Una cresta, una llengua estelada, ulls i nassos ferotges i llest!
Fotografia: Maria Escoda

Fotografia: Laia Solanellas
M'ho vaig passar tant bé fent-lo que el vaig acabar abans d'hora i tot! (increïble en mi) 
I la Laia el va poder gaudir uns dies per casa (mireu com me la vaig trobar!)
Foto xurrera del mòbil...

Quan va tornar de l'escola va al·lucinar de veure el seu drac al Condesito! Va costar una mica que entengués que l'animaló es quedava allà, però al final va fer-li un petonet de comiat i tot!

I m'ha encantat saber que el drac està la mar de ben cuidat a casa d'una noia, que va rescatar el drac de la foscor i se'l va endur a casa. Ens ha fet arribar unes quantes fotos de la seva nova llar!
Fotografia: mestressa del drac

Si ho voleu veure millor,  aquí teniu el vídeo que ens ha fet el Jordi!


Ganxetes meves, estic tan contenta...
Guapes!

dimarts, 23 d’abril del 2013

Al diari!

Com que no tenia prou feina...A partir d'ara, cada quinze dies, em trobareu a ReusDiari.cat. Es van posar en contacte amb mi per portar una secció que parlés de les coses xules fetes a mà (em fa molta ràbia dir crafts i DIY, però encara  no he  trobat una traducció que em faci el pes). Aquesta és la capçalera que m'han fet:
I aquí hi trobareu el primer article...Un tutorial per fer una rosa de ganxet:
Espero que us agradi!
Bona diada!

dijous, 4 d’abril del 2013

"Pin" i fet

Cada vegada que faig un pin, la meva llista de projectes pendents creix i creix. Per això quan de tant en tant aconsegueixo convertir-ne un en realitat, ja és tot un èxit, i si a sobre queda bé, la satisfacció és total!
Això és el que m'ha passat amb aquest jersei, el vaig descobrir gràcies al Pinterest de la Merche Grosso, evidentment vaig "pinejar" i buscar l'origen: Boben, una botiga de roba on line. Com que no tenia pressupost, el volia per a mi i feia mooolt de temps que no cosia punt de creu, vaig dir-me: Això ho fas! i apa, dit i fet.
Un jersei de base prou semblant, un tros de canemàs, fil de tapisseria de DMC, i el patró passat a quadrícula:
El resultat:
I el detall:
Padrinetes: ja sé que us moriu de ganes de veure el revés de la "labort", però segueixo sent patata, i com que el bloc és meu i només ensenyo les coses que em surten bé, aquest post s'acaba aquí! tururut! ; )