dilluns, 1 de desembre del 2014

Calendari d'advent pinyata

Portava molts dies recollint tubs de paper higiènic per poder muntar el calendari d'advent: Enguany em venia de gust fer una pinyata i que cada dia fos una festa. Pensava que la cosa seria més senzilla, i com sempre ho he anat deixant per última hora, però gràcies a un cap de setmana plujós he pogut enllestir-lo a temps. Ahir, el nostre menjador lluïa així de festivalero:
Vaig folrar els 24 tubs amb serrells de paper de seda blanc, amb l'ajuda de la Laia hi vam posar les etiquetes amb els números enganxades amb una mini agulla d'estendre sobre un cintade ràfia. A la part superior, una tira adhesiva de paper daurat perquè quedi més ben rematat. Amb cola blanca vaig resseguir la base inferior del tub i hi vaig posar un paper de la mida del cercle amb un parell de forats i una mica de cinta de regal que servís per estirar la pinyata.  
No tenia massa clar on penjaria tot l'invent, i dissabte en un descampat vaig trobar la solució: Una branca! queda tan bonica que potser la deixaré tot l'any...

I avui, dia 1 ha estat la prova de foc, us haig de confessar que no ha sortit ben bé com esperava, crec que el paper que vaig fer servir com a base és massa fort, i quan els nens han estirat de les cintes ha costat que es trenqués, potser amb paper de seda hauria anat millor... A veure si ho soluciono...
Sigui com sigui, ha caigut confeti (mooolt mala idea)  i un parell de xocolatines que han volat en un tres i no res...
Com sempre, els nens han xalat i jo encara més!
i vosaltres, ja heu estrenat  calendari d'advent?

4 comentaris:

cristina ha dit...

OOOOoooooooooooooooooohhh!!! super original i rebonic!!!!! però m'imagino quina feinada...!!!! uuuuufff!!!!! jajajaja!!!!
M'encanta! m'encanta!!!! jo aquest any també faig tard per calendari d'advent... m'apunto idees! potser un altre any!
Que passis unes Bones Festes!!!!

Anònim ha dit...

On està la pestanyeta per aplaudir.te???
AR-TIS-TA!

Blanca - BePunt ha dit...

Aii! Que guai i que original :)

Unknown ha dit...

¡¡Es genial!!
¡Me lo pido para el próximo diciembre! jeje

Muchas gracias por tus increibles ideas