dimecres, 10 de desembre de 2014

La manteta pel tió

Divendres vaig rebre un missatge de part de la Sara Crochett, em proposava formar part d'un grup de mares de l'escola per fer una manta al tió del col-le. Tot i que com sempre vaig liadíssima, no vaig poder dir que no. I sort que no ho vaig fer!
Ha estat un cap de setmana ben intens pel que fa whatsapps. El grup "Bufanda i barretina" ha estat un èxit: 24 mames motivadíssimes per teixir quadradets de 20 x 20 cm. 52 fotografies i milers i milers de missatges. La paraula clau ha esta freestyle. I eficàcia i organització els nostres punts forts. Resultat: 48 quadrats teixits en un cap de setmana i cosits en un parell d'hores. Això sí que és treball en equip:
 Mai havia rematat fils i cosit peces amb tanta il·lusió.
Fotografia de la Mariona 
Anava tan embalada que no he pogut fer fotos de moments xulíssims, com quan no hi cabíem més persones cosint a la taula, la cara de la Clàudia (la participant més jove, filla de la Yolanda) contemplant orgullosa la seva aportació o els tres fillets de la Valva esperant ansiosos que la seva mare els passés l'agulla  per poder cosir una puntada.
 Per fi hem pogut girar la manta
 I aquest ha estat el resultat. Esperem que el tió s'hi trobi ben a gust.
 Una manta feta amb molt i molt d'amor. A les 18h de la tarda,  ha marxat cap a Canal Reus al Programa Avui per Demà per acompanyar a alguns membres de la comissió de festes que havien d'explicar què passa aquest diumenge a l'escola.
I és que a La Vitxeta es farà la IV Trobada de tions d'arreu de Catalunya, una oposrtunitat única a l'any  per veure una bona colla de tions . A més a més podreu col·laborar amb La Marató posant uns dinerets al Tió-vidriola! No us la podeu perdre.

Caga tió!