dissabte, 21 de juny de 2008

xino mandarino!

La Conxita em va portar aquesta miniatura dels xinos
de baix casa seva: 75 cèntims!!!!!
com s'ho fan????????

10 comentaris:

Annas resa ha dit...

Que gracioso! Me gusta mucho, pero cómo hacerlo... no sé!

En mi blog puedes ver un mono recién hecho y también tengo fotos de mi hija y yo vestidas en los típicos vestidos folklóricos de nuestra región (si te interesa saber...)

Ra ha dit...

Jo tampoc ho entenc.... de vegades penso que ho fan d'alguna manera industrialment.... però es pot fer??? un cop vaig veure un xal guapisim també al xinos, fet amb ganchet, tres euros..... no ho entenc.....:)

Anònim ha dit...

75 cèntims??¿?¿
increíble... ara que als xinos tot és possible...
Estic segura que saben fer-ho industrialment...
es que si no són masocas!!!

RID ha dit...

???? Ni idea, noia... Felicitats per l'aniversari.
La libel·lula m'encanta, és preciosíssima...
Bona revetlla!!!

Sol ha dit...

Hola!
quina passada ... segur que tenen màquines.
Un petonàs!!!

calavera coki ha dit...

els xinos segur que o fan industrialment o estan sense dormi per fer ganchet jiji.jo tampoc ho entenc per que jo soc incapas de fer ni dos puntades en 10 min soc una nega del ganchet i ells o fan i a preu mol baix.segur que es industrial aposte el que siga.

AH! ha dit...

Si es qu eno se puede competir con ese imperio...eso sí no estará hecho con nada de cariño, y eso es un ingrediente esencial.
( Margarida puedes enviarme un e-mail?, es que no encuentro por aquí tu dirección y tengo que enseñarte mi caquita, juas, juas ;D. Merci.)

silvieta ha dit...

Es que aquesta gent va fent tot xino-xano...

ginesta ha dit...

vist en directe, el que més impressiona segueix sent el preu!! aniré a investigar pels xinos de Tarragona, a veure si es superen!

Anònim ha dit...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色