dimecres, 7 de gener del 2015

Cosint a l'escola

Com que estaven tan motivats amb la llana i aprendre a teixir, em vaig animar a ensenyar punt de creu als alumnes de 4t. Vaig fer una comanda de bastidors i DMC, sempre tan generosos, em van proporcionar fils, agulles i tela. Un goig quan va arribar la caixa a l'escola!

De seguida ens vam posar a la feina, van col·locar la tela al bastidor

Després van triar els patrons. I aquí va ser l'error, els vaig donar llibertat total i ens vam complicar la vida. Una feineta que no havia de durar més de dues setmanes va acabar ocupant dos trimestres sensers, ara, ells contentíssims i jo més! Per una altra vegada els donaré uns patrons previament seleccionats mooolt més senzills! mare meva...

feia molt de goig veure a tots els alumnes tan motivats, pels passadissos em cridaven per ensenyar-me els seus avenços, em buscaven a l'hora del pati perquè els donés més fil, s'enfadaven molt si algun dia no hi havia classe d'alternativa, s'ajudaven els uns als altres: contant quadrets, enfilant agulles, desenredant fils...Un cop més m'ha quedat demostrat que cosir a classe pot ser una activitat molt enriquidora i educativa.
 
Molts no van poder acabar el seu projecte i se'l van endur encantats com a deures de vacances
Ha estat una experiència genial que espero poder tornar a repetir ben aviat.

 

5 comentaris:

cristina ha dit...

Oooooohhhhhh!!!! M'encanta veure aquest post! Que bonics han quedat toooots!!! Hauria de venir jo un dia per aprendre!
Moltes felicitats per aquesta iniciativa tan bonica!
Muuuuuuuuak!

Alhana ha dit...

Com m'haguera agradat tindre una profe així i perseguir-la pels corridors amb els meus avanços! Han quedat xulíssims, quins alumnes més aplicats!!

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

M'agrada molt la idea de cosir a la classe amb els alumnes. Jo he fet alguna cosa amb llana però això del fil i agulla hem sembla molt maco!
Hem quedo per seguir-te, si vols et convido a fer un cop d'ull al meu bloc.

http://aventuresidesventuresdels30.blogspot.com.es/

Laia ha dit...

M'encanta aquesta iniciativa!

Anònim ha dit...

Lucky Club - LuckyClub Live
2018 · Live and Casino are now available for luckyclub registration. Check out Lucky Club Login. To play at Lucky Club, you'll need a  Rating: 8.2/10 · ‎7 votes