dimarts, 10 de març de 2015

Amb bona lletra

Per Nadal em vaig autoregalar el kit per aprendre cal-ligrafia de Threefeelings:

Em va encantar, i em vaig començar a aficionar a això d'escriure bonic, tot i que trobava que hi havia alguna part bàsica de la tècnica que no havia captat. Llavors a mitjans de gener em vaig fer un altre auto-regal (m'hi estic aficionant!) el kit de cal-ligrafia de Crealoo, no el vaig trobar tan bonic com el de Threefeelings, però portava algunes plomes més i una mica més de teoria. Així que entre les dues capses vaig començar a fer els primers passos. Però no va ser fins que vaig veure el vídeo que ofereix la Laura de Threefeelings en subscriure't al seu bloc que vaig entendre per fi com s'aconseguia fer traços més gruixuts o més prims amb la ploma: era qüestió d'apretar sense por!

 

Com que estava emocionada vaig decidir escriure l'article d'Agulles de ganxo (la meva secció mensual al Delcamp.cat) Sobre la cal-ligrafia i el lettering

La meva emoció continua per Instagram i és que he creat un hashtag #ditesboniques on us proposo escriure frases fetes o dites catalanes amb bona lletra o lettering, jo ja en porto dues! Us animeu?

 

Per cert, si voleu començar amb la cal-ligradia però no sabeu com fer-ho, la Laura de Threefeelings ofereix un minicurs online gratuït, només cal que us subscriviu al seu bloc. No us encanteu que comença el 12 de març

ThreeFeelings - Mini curso de caligrafía online from Three Feelings on Vimeo.

 

10 comentaris:

glaramknits ha dit...

La primera en apuntar-se, jo! Si es que era massa tentador! Entre tu i la Alicia creeu necessitas. Ara a buscar ploma i tinta!

Alhana ha dit...

Oh, jo també sóc aficionada a la cal·ligrafia! Vaig a pegar-li una ullada a aquest kit. Moltes gràcies per compartir-lo!

Laia ha dit...

Quina lletra més maca. Jo millor m'hi abstenc, tinc massa mala lletra, jeje

anduluplandu ha dit...

Mola!

anduluplandu ha dit...

Mola!

Anònim ha dit...

Bon dia,
tindrieu un email de contacte per enviar-vos informació sobre un lloc molt creatiu?

Atentament,
Òscar.

raquel ha dit...

Gràcies per compartir coses tan boniques!

Clipping Path Service ha dit...

Thank you so much for the detailed article

情色網站 ha dit...

動畫卡通中文字幕
動畫卡通中文字幕
免費色情視訊
動畫卡通中文字幕
免費成人聊天妹視訊
成人聊天影音
免費a片卡通觀看
情色影音美女
無碼h動漫

Natural handcrafted soap ha dit...

like this