dijous, 9 d’agost del 2007

eoooo!!! que faig un swap!!!


Ja fa temps que miro blocs de gent que li agrada teixir, dibuixar... i de tant en tant s'hi organitza un "swap", que què és això??? doncs es tracta d'enviar un regal fet a ma a les tres primeres persones que contestin el post, amb la condició que aquestes facin el mateix.

Ahir vaig visitar el blog de la Danni i em vaig animar a apuntar-m'hi i és clar, ara em toca a mi... així que les 3 primeres persones que em deixin un post tindran un regalet! el que té de bo és que tenim 365 dies per enviar els paquets (amb lo lentorra que sóc, això em dóna certa tranquilitat). va... animeu-vos!!!! (que quedarà cutre si ningú s'hi apunta...)

7 comentaris:

aos meus olhos ha dit...

Olá Margarida, eu participo sim!
E que tenho que fazer???
Bjito
ana

Laia ha dit...

Oh, Margarida, yo quiero otro regalo de los tuyos. Es posible repetir?? Entro dentro de las bases del concurso...soy de las tres primeras!! Ya sabes mi dirección para posibles envios...jijiji. Un beso!

Anònim ha dit...

Bon dia! :) jo també puc? no tinc blog, així que no podré seguir la cadena virtualment... però durant un any segur que faré més de tres regals! serveix així?

Danni ha dit...

Bueno, ya esta... ya tienes tres victimas!

Ahorta habra que pensar en que hacer... lol!

Bueno, yo luego os mando un mailito!

Petonets

Unknown ha dit...

Snif, snif! He llegado tarde!! Eso me pasa por ser una criticona de los blogs (que tanto me gustan ahora :P). Bueno, sé que he llegado tarde, pero Laia me ha dicho que me cede sus derechos a un maravilloso cactus... Quiero un cactus chulo!! jejeje!!
Muchos besitos guapa, te estás perdiendo las tapillas y ver cómo me engordo por momentos.

Besitos prenda.

margarida ha dit...

no te preocupes rous! habrá swap para ti también... aunque me des envidia de tapeo, yo te quiero igual.
un besito primor

ábrete el blog de una vez ya joer!!

vio ha dit...

Qué bien! Yo todavía no me he animado a participar en ningún swap....
Ya nos irás enseñando los regalitos q haces!

;)