dijous, 10 de desembre del 2009

quin descobriment!

Fa uns dos mesos que passejant per Reus vaig trobar una botiga preciosa: Côté Sud. Durant tot aquest temps només em quedava badant des de fora, em feia una mica de vergonyeta entrar-hi. Fins que fa unes setmanes una pissarra a l'aparador anunciava que Côté Sud tenia bloc. Llavors sí, em vaig presentar telemàticament i per fi ahir ho vaig fer presencialment. Com no ho havia fet abans????????  (i resulta que la botiga ja té 2 anys!!!!!!)

Una botiga delicadíssima, plena de detalls molt cuidats: anitguitats, blondes, capses, porcellanes, postals, mobles, flors seques, penjolls, ampolles de vidre, tarteres, sabonets, llums, agulles de pit, diademes, marcs de fotos...tot amb un aire molt romàntic, uuuuff! no sabia on mirar. Si no sabeu què regalar aquest Nadal, no dubteu a entrar-hi, la seva propietària és un encant i a més, us farà uns embolcalls gairebé més bonics que el què contenen.
c/st pere apòstol nº1 Reus (Tarragona) telf: 977 34 37 94

11 comentaris:

ginesta ha dit...

això vol dir que ja hi has comprat algun regalet!! :)

maria ha dit...

jejej! quina casualitat! avui, aquesta tarda hi he anat a xafardejar... com que ahir al Pòrtia en vam parlar, avui hi he tret el cap... com tu, no gosava entrar-hi, però com que anava amb la meva germana i la Maria petita al final hem entrat... una preciositat de botiga!!

Sunsioneta ha dit...

Hola! Te informo que estoy de sorteo en mi blog, por si te apetece apuntarte y llevarte para casa alguna de mis creaciones.
Besitos, Sunsioneta

Núr ha dit...

Doncs intentaré recordar-la la propera vegada que baixi a Reus! ;)

côté sud ha dit...

Margarida moltíssimes gràcies per dornar a conèixer la meva botiga al teu blog!!!He entrat a donar un tomet com sempre que tinc una estoneta i m'he trobat amb el post.
Gràcies,gràcies i gràcies..per com parles d'ella,per ajudarme a que surti endavant i per ser tan encantadora i amb una nena tan preciosa.
m'he emocionat...Una abraçada ben gran.

Laia ha dit...

Me tendrás que llevar...y me ha encantado eso de reus ¡(Tarragona)! :P

besos,

Laia

Carlos ha dit...

quina sort que tenen algunes que poden passejar i fer descobriments, et trobem a faltar guapa.

calavera coki ha dit...

bon nadal! pasate por el blog que hay sorteo!

Reporter online ha dit...

Hola;
Prenc nota de la botiga;

Per cert si esteu per Tarragona també podeu visitar LIBELULA al carrer gasometre;
roba estupenda, bisuteria,miralls espectaculars, per fer regalets...tela...
Podeu trobar l'enllaç a la meva página: http://infolocalnews.blogspot.com

Gracies

Anna ha dit...

Ep!
fa temps havia vist aquest post i aprofitant que havia de fer una visita a Reus vaig entrar a buscar la direcció i descobrir la botiga!
És realment preciosa!
però una puntualització, ha canviat d'adreça!!! quina decepció quan vaig veure que havia tancat, i quina alegria quan la vaig trobar per casualitat!!
La nova adreça és:
Carrer d'en Vilar, 1, baixos
Val una visita!!!

margarida ha dit...

ei Anna! me n'alegro que l'hagis visitada. i ñes veritat que ha canviat d'adreça, la Sònia estpa súper contenta amb la nova ubicació. Sort que la vas poder trobar!
gràcies per escriure la nova adreça, jo ja no hi pensava!