dimarts, 22 d’octubre del 2013

Castanyot al Halloween

No ho puc suportar, arriba aquestes dates i cada any em poso pitjor, i és que cada vegada va a més: HALLOWEEN! Per què? Una invasió ben pocasolta que es carrega una festa tan nostrada i bonica. I no hi ha res a fer, els nens ho tenen clar: Halloween mola. A l'escola faig de les meves, però les carabasses tiren més que els panellets.
Com que no em vull quedar de braços plegats, he transcrit el patró de la castanyera de ganxet que vaig fer l'any 2011 i us el regalo amb la condició que feu campanya per no perdre aquesta festeta tan bonica i us planteu la castanyera a la solapa.
He escrit el patró a l'Agulles de ganxo del Reus diari, el trobareu aquí

Bona castanyada!

14 comentaris:

Lua ha dit...

Oooooooooooooooh, jo sóc castanyera 100%!!! Em sumo a la teva iniciativa!!! A veure si em dóna temps de fer-la i poder-me-la penjar a la solapa! :)
Gràcies per compartir aquest patró tant bonic!! Petons maca!!

TXELL ha dit...

Mira no en tinc ni idea d'amigurumi però et ben juro que estic totalment d'acord amb tu!! Ara mateix escric un post al meu blog i convido a les ganxeteres que hi donin un cop d'ull!! ; - )

Laia ha dit...

A mi també em fa una miqueta de ràbia, sense anar més lluny ahir ja faig fer un post sobre els panellets boníssims que vem fer amb el Marc :D Faré la castanyera, i tant!

Fresh Coco ha dit...

és geniaaaaal!!

Jo crec que per molt que insisteixi el món, aquí sempre hi haurà un lloc (i important) per a la castanyada. Res millor que juntar-se amb els amics a un mas i menjar castanyes i boniatos!

orange/chocolate ha dit...

Gràcies!!!! Intentaré fer-la i fer-ne difusió.

ANNA ha dit...

Ooohhhh una passada m'encanta! Feliç castanyada!

Mirigumilandia ha dit...

Visca la Castanyada!!!
És una feina dura perquè Hallowen té un marqueting al darrera que deunido... en fi. Si et serveix, nosaltres any rera any, insistim en fer la festa de la Castanyada a l'escola però sempre se'ns cola algún zombi (je,je)
Farem aquesta castanyera tan xula
Petonets

ENTRE PUNTS ha dit...

Jo també opino com tu, que és això de HALLOWEN, aquí el que és de casa, les castanyes, els moniatos i els panellets!!!!
És una pena perquè jo tinc el record de fer panellets amb la mare i l'àvia i avui en dia els nens prefereixen les disfresses monstruosses i els carmels.

Palmi

Glòria Garcia ha dit...

Em sumo a la iniciativa, quan la tingui feta la posaré al meu blog, fent referència del teu ... a veure si fem un bon castanyot !!!!!
Petons
Glòria

lenyadora ha dit...

tens tota la rao !!!!!! jo tambe soc castanyera i els panellets de pinyons, s'ha perdut la tradicio d'anar a buscar pinyes al bosc per a fer-los
una abraçada

anduluplandu ha dit...

ostres què guai ser tan habilidosa amb el fil i l'agulla!! castanyera power! :)

maite ha dit...

Hola Margarida, jo ja tinc feta la castanya, merces per la teva ajuda, ara mateix vaig a fer la entrada al meu blog, la teva m`encanta, pero no tenia ni el biaix de fer farcells, ni la batista brodada, i le fet amb el que tenia mes a ma. Un peto molt gros

misako mimoko ha dit...

Hola Margadida, bonica!! T'he contestat al meu blog, m'he emocionat escrivint, però bueno, t'ho escric un altre cop aquí :)
que no sabia que eres tu qui havia fet aquesta castanyereta tan rebonica i famosa!! que m'encanta!! i que he estat a punt d'afegir-la al post, però al final no sé perquè no ho he fet :P
bueno, a mi m'agraden les dues festes... gaudeixo amb les castanyes, les castanyeres i els panellets, però també m'agrada l'única festa de l'any en què les bruixes, els ratpenats, les aranyes i tot allò que té a veure amb els esperits i la mort són protagonistes...
crec que tot es pot celebrar, i gaudir.
el que no m'agrada és que deixem una cosa de banda per un altre... Seria una pena que desaparegués la castanyada, i més per una cosa que te la venen com un anunci del port aventura o de la coca cola...
però això del halloween també té al darrere uns orígens molt arrelats a tots nosaltres. és una celebració en la què vius i morts, la vida i la mort, conviuen junts, això també és bonic, molt semblant a tots sants.
bueno, un petó, a veure si aconseguim que les castanyeres no desapareguin :)

misako mimoko ha dit...

per cert, em va agradar molt i molt el teu comentari sobre el cuc de fonoll! vaig flipar. Tant de bo ho hagués sabut, suposo que no em trobaré mai més cap...
Ah! igual ens veiem a Reus, saps que estic preparant un taller de brodat amb la Sara de LLanes de Colors? seria guai que ens veiéssim :)