dijous, 2 de gener del 2014

Pinyata de cap d'any

Ahir al matí, llegia el blog de Mr. Wonderful que proposava idees per tenir un cap d'any brillant.
Quan vaig veure aquesta imatge ja no hi havia marxa enrere, i mira que tenia una feinada, però necessitava fer una pinyata. Així que com sempre vaig postergar les meves obligacions per fer la meva versió, evidentment no tan glamurosa, però... és que no em lligava amb la decoració! ;)
 Em sap greu no haver fet fotos del pas a pas, ja no donava per més. És una capsa de sabates, vaig retallar les dues bases i la vaig folrar amb serrellets de paper de seda de baix cap a dalt. Amb un cartró vaig fer una rodona, el rellotge, que també vaig folrar amb tires de serrells de paper blanc, i adhesius de números  per marcar les hores. Els nens s'ho van passar pipa fent girar les busques (sí! tenien moviment: les xinxetes tenen múltiples possibilitats!).
Abans d'omplir-la vaig enganxar, amb molt poc celo, a la base inferior, un quadrat de plàstic de bombolles amb sis betes de trapillo, una per a cada nen. Una tapa de cartolina a la part superior perquè no es vegi res i llestos!
Bon any a tothom!
I si encara heu d'embolicar regals, llegiu l'article d'aquetsa quinzena al Reus Diari on us he preparat un recull d'idees boniques per empaquetar

7 comentaris:

orange/chocolate ha dit...

Quina canya!! Els nens devien flipar!!

ginesta ha dit...

Xulíssim!! Segur que els va encantar!

glaramknits ha dit...

Per ser "improvisada" t'ha quedat de fàbula! Em guardo la idea per l'any vinent! gràcies per compartir.

Anònim ha dit...

molt xula la pinyata...

Ester ha dit...

Xulíssim

Alhana ha dit...

Molt original!! Segur que s'ho van passar pipa!
Feliç Any!

Caterina Pérez ha dit...

hola margarida! em dic caterina i voldria contactar amb tu... i la veritat és que sóc incapaç de trobar el teu mail... :/ em podries escriure a caterinaperez.complements@gmail.com, siusplau? moltes gràcies!!